Samsø Perlen og Smagen af øen præsenterer
en aften med Jørgen “Mylle” De Mylius
Fredag den 29. januar 21 kl 18 på Perlen i Sælvig

Hør hele hans historie fra start i Danmarks Radio for mere end 50 år siden, sjove anekdoter, mødet med alle de kendte samt et kig på billeder og sjove lydklip.

Ca kl 19.30 går vi i restauranten og nyder Mylles favorit hovedret og dessert med vine ad libitum præsenteret af Smagen af Øen.
Der er mulighed for at købe de gode vine med hjem.

Mellem hovedret og dessert vil Mylle svare på dine spørgsmål.

Pris alt incl pr person 495,-
Begivenheden finder sted på Samsø Perlen i Sælvig.

Tilmelding hos Smagen Af Øen på tlf 86596665 eller ved henvendelse i butikken.

MYLLE TAK FOR GOD MENU OG AL MUSIKKEN!

S A M S Ø R O S E 🌹
***LÆS VENLIGST HELE OPSLAGET INDEN DU STILLER SPØRGSMÅL OG KOMMENTERER***
Det er med stor glæde at vi nu kan informere om at Samsø Rosen endelig er landet på øen igen og fra i morgen Lørdag den 14 november kan jer der har forudbestilt en rose afhente den.
Der vil IKKE være salg af rosen i butikken før vi har et overblik over hvor mange ekstra roser der er udover de bestilte. Når vi ved det præcise antal bliver rest partiet sat til salg.
Det skal vi nok annoncere her på siden.
Det er derfor heller ikke muligt at bestille flere November roser nu da vi skal være sikre på at alle der har bestilt får deres.
Vedr denne november rose:
Til forskel fra rosen i april er denne rose barrodet. Det betyder at du skal plante den ud indenfor de næste uger mens der er mulighed for at komme i jorden. Det er et fint tidspunkt at plante roser på og de kan sagtens klare vinteren. Sagt med andre ord, så længe du kan komme i jorden kan du plante dem ud.
Rosen er pakket i en papirs pose og der medfølger et label du kan sætte på din rose når du har plantet den ud.
Praktisk: Sæt Rosen i en spand vand i ca en halv time inden du planter den ud. Husk at plante den dybt, ca 7 cm under podestedet. Og husk at vande den godt.
Den skal ikke have gødning før til næste forår når den begynder at skyde. Derefter gøder du den en gang om måneden til og med August.
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.